dudaorr kopaszfolt homályzóna Gencsi Attila Vadon János Putz Attila

PRÓZÁK:

HORRORESZK

A FARÁGÓ GYERMEKEI

A PÉTER UTCAI LÁNYOK

LAJOS ÉLETE

IRMA NÉNI ÉS GÉZA BÁCSI

JELENETEK:

AZ INKVIZÍTOR

BAT MAN

ECCE HOMO

GYÖKEREK

EMBERKERESKEDŐ


VERSEK

ÁLHÍREK


KÉPREGÉNYEK:

BALHÉ A RENGETEGBEN

SZÜLETETT GYILKOSOK

SZOMBAT ESTI BLÁZ


FÜLBEMÁSZÓ:

ÖREG BANYA BLUES

FERIKE
(ERŐSZAG KULTUSZ)


NÉPMESE

REKLÁM

VÁLASZTÁSI HIRDETÉS

DER GUT, DER SCHLECHT, UND DIE CSÚF


SZTORI

SZEMREVALÓ

LAPVÉLEMÉNYEK

AKTUÁLIS

KÖSZ' SZÉP!


Télapó Akciócsoport

Télapó Akciócsoport


HELLÓSZIASZEVASZ!

  Örülünk, hogy végre TE is idetaláltál, hiszen csakis számodra fuseráltuk össze ezt a honlapot, a többiek akik eddig errefelé kószáltak, nem érték volna meg a verítéket. Veled ellentétben! Szépség, szellem, kellem, deodorant body spray! TE vagy a mi emberünk! Végre méltó közönségnek adhatunk kóstolót abból amit tudunk, ami persze nem valami sok, de legalább jó kevés. Reméljük élvezni fogsz. Talán annyira is megtetszik majd amit látsz vagy hallasz, hogy esetleg ezt-azt le is töltesz magadnak. Ennek mi szívből örülnénk, csak arra kérünk, ha mindezt másodközlés céljából teszed, jelezd légyszi', hogy az anyag tőlünk származik. Oké?
Mert ha a származást elfelejtenéd feltüntetni, kénytelenek leszünk hajtóvadászatot rendezni utánad, amely során jól elkapunk, oszt' beakasztunk a felső ajkadba egy háromágú (drilling) horgot, arra vastag zsinórt csomózunk, annál fogva pedig megpörgetünk és szélnek eresztünk. Mindezt szimpla hiúságból, alantas bosszúvágyból és sanyarú gyermekkorunk függvényeként.

  Egyszerűbb a helyzet ha az oldalaink böngészése közben, őszinte reakcióként, pápát intesz a papinak és sugárban hánysz, ahogy eddig már oly sokan. Akkor bizony nincs mit tenni, lehet törölgetni a képernyőt, és sajnos soha nem fogunk gyűrött lepedőn együtt henteregni vagy szellő szárnyán papírsárkányt reptetni, nem leszünk barik.
Akkor csak elmorzsoljuk a csalódás könnycseppjeit és élünk tovább, egymás nélkül, boldogan. Na, jó botránkozást!

A Télapó Akciócsoport

forró drót:
Putz Attila: 30 9707529
e-mail: tacs@agria.hu

levélcím:
„TACS Fan Club”
1182 Budapest
Bánffyhunyad u. 12/a
látogató ... eddig!