RÁDIÓ 7

A RÁDIÓ 7 1995-ben kezdte meg adását Eger történelmi belvárosában a Dobó tér szomszédságában, a Katona téren. A 101.9 Mhz-en l00W kimenõ teljesítménnyel sugárzott adást több, mint 100 ezer potenciális hallgató élvezheti, nem beleértve A 3-as úton autózókat, a nap 24 órájában. Eger völgybeli elhelyezkedése miatt a nagy országos kereskedelmi rádiók itt nem foghatóak. Ez különös jelentõséget ad üzletpolitikailag a Rádió 7 mûsorának.

A Stúdió a város legforgalmasabb részén egy hajdani kirakatban található. Felszereltsége a számítógépes munkarendszer, a professzionális CD, Minidisc, LP és mágnesszalagos lejátszók, a sok száz darabos CD tár a stúdió "kicsinysége" mellett is a legkorszerûbb, rádiók szintjére emelik.

A beruházás teljes egészében magántõkébõl, csak helyi befektetõkkel valósult meg. A felhasznált erõforrások mértéke eléri a 20 millió forintot. A tulajdonosok kivétel nélkül helyi és országos médiumokban is érdekelt szakmai befektetõk.

A rádió menedzsmentje az elektronikus és az írott sajtóban több éve publikáló, vezetõ beosztásban lévõ újságírókból áll.

Mûsorpolitikánkat dominálja a közéletiség, a pozitív zenei és háttéranyagok. A Taxis-társasságokkal, a Rendõrséggel, a Megyei Televízióval kötött megállapodás alapján sikeresnek mondható "a hír az ami most történik" tájékoztatási filozófia. Ennek köszönhetjük, hogy a város nagy részében az egriek a Rádió 7 adásait hallgatják.


Hirdetési tarifáink A heves megyei rádió, és tarifái


Címünk:
Levélcím:
Telefon:
Fax:
3300 Eger, Katona tér l.
3301 Pf. 777.
(36)414-460, 417-777
(36)414-460


Rádió 7 - Hallgatni arany!

Nagy Zoltán Weil Zoltán
ügyvezetõ fõszerkesztõ


Copyright ©1996 AgriaComputer Kft. Elõzõ oldal Partnerek