Internet Keresõk:


Agria Search: Az AgriaComputer WWW oldalain elhelyezett lapok között kereshet tetszés szerint.


HuDir: Keressen a magyar nyelvû web oldalak között magyarul ! A HuDir segítségével kereshet témakörök szerint és kulcsszavakat használva egyaránt.
Heuréka: A Heuréka!! az elsõ olyan keresõ szerver, amellyel a teljes magyar hálózaton kereshet dokumentumokat! Az egyes dokumentumokat a bennük szereplõ szavak alapján lehet megtalálni.Altavizsla: Magyar nyelvû kezelõfelülettel, a magyar nyelvû tartalmakra összpontosítva segíti az Interneten való eligazodást.Euroseek: Folyamatosan aktualizálják az EuroSeek-et. Több nyelven és több funkcióval rendelkezik. Tervezik a jövõben továbbfejleszteni, hogy mindig a "legrangosabb európai keresõmotor" legyen.HOTBOT: Az általunk legjobbnak tartott www keresõ.54 millió
www oldalból kereshet. Az adatbázis online frissített.EXCITE: Különleges eljárással dolgozó keresõ, 50 millió WWW oldal, és 2 heti teljes hírcsoport adatbázissal.A SavvySearch egy kísérleti keresõ rendszer, mely egyszerre több internet keresõtõl szerez információkat egy idõben. A kereséshez a keresendõ szavakat és a keresés mikéntjét, valamint azt kell megadni, hogy az egyes internet keresõtõl hány találatot kíván a felhasználó elfogadni.A MetaCrawler egy olyan ingyenes WWW keresõ szolgáltatás, mely - hasonlóan a Savvy Searchoz - nem saját adatbázisát használja, hanem az Open Text, Lycos, WebCrawler, InfoSeek, Excite, Inktomi, Alta Vista, Yahoo, vagy Galaxy által üzemeltetet adatbázisokban keres. A fent említett keresõknek továbbadja a keresett adatokat, az eredményt pedig több féle szempont szerint képes rendezni.Altavista WWW keresõ a Digital Equipment Corporation-nél. A világ egyik legnagyobb WWW keresõje, 8 milliárd szóval kereshet 31 millió Web lap között. A szerver ezenkívül információt ad több mint 14 000 hírcsoportról.

Lycos: "Miért keresel, ha találhatsz is?" kérdezik a Lycos fejlesztõi. Nem teljesen ok nélkül... Az esetek nagy többségében elegendõ a keresett szavakat beírni. A keresõ ûrlap kitöltése segíthet, ha pontosaítani szeretné, mire is van szüksége. A választási lehetõségek a legördülõ menükbõl könnyen kiválaszthatók.Vitathatatlanul a WWW keresök úttörõje a Yahoo!, Naponta Frissített adatbázisával nagy segítséget nyújt a különbözõ szempontok alapján történô kereséseknek. Megtalálható a Sport, idõjárás, legfrissebb hírek, tözsde árfolyamok.Infoseek:Sokoldalú keresorendszer, 12 millio email es 500,000 web oldal kozott keres.A 100hot-on valószínûleg a legnépszerûbb WWW lapok találhatók meg a legérdekesebb kategóriák szerint, mint: élet dolgai, technika, modelek, bemutatók, humor, szórakozató ipar... hetente frissítve, országonkénti bontásban.A c|net shareware.com leegyszerûsíti a shareware software-ek keresését az InterNet-en. Több mint 170,000 file között keresve, nézelõdve hívhatjuk le az újabbnál újabb softwareket. A Newsweek szerint: "shareware.com ugyanolyan jó a software keresésben mint a Yahoo a Web keresésben..."Find-It! segít megtalálni bármit, amit csak keres, mindegy, hogy mi az. Csak írja be a keresett szavakat a megfelelõ helyre és nyomj meg a Find-It gombot. Ha pontosabban meg kívánja határozni, mi az amit keres, használja az "Advanced Search" hivatkozást.all4one: Keressen egyszerre több adatbázisban! A keresett szavakat csak egyszer kell beírnia, és négy külön ablakban láthatja, mit talált a Yahoo, az Alta Vista, a Web Crawler és a Lycos.PathfinderPathFinder: CNN, TIMES, LIFE, THE WEARTER CHANNEL, MONEY, FORTUNE, PEOPLE, NETLY NEWS NETWORK, ÉS még sok más média által közétett cikkekbõl válogat, a hírek, üzlet, szórakozás és a sport területérõl.Akiknek a fenti 20 keresõ nem lenne elegendõ, vagy megfelellõ, találhat még néhányat a W3 Search Engines oldalon, és több mint 100-at (!) a All-in-One oldalon...Copyright ©1996 AgriaComputer Kft.