Sanatmöbel

H-3396 Kerecsend, Füzesesabonyi út 75-79.
Tel./Fax:+36 36 450-145, +36 36 450-117

A Sanatmöbel Kft. története 30 évre nyúlik vissza. jogelõdjét 1967-ben alapították és a kezdetektõl fogva orvosi eszközöket, orvosi berendezéseket gyártott. Fõ profilja az orvosi fémbútor mellett a csontsebészeti implantátum lett és az eltelt évtizedek során mindkét ágazat kiegyensúlyozottan, dinamikusan fejlõdött.

Univerzális Hidraulikus Ágy

UNIVERZÁLIS HIDRAULIKUS ÁGY Az ágy fekvőfelülete négy részre osztott. A fejrész és a felső lábtámasz gázrugó segítségével fokozatmentesen dönthető, az alsó lábtámasz dőlésszögét négy fokozatú fogasléccel lehet beállítani. Az ágy magasságát a hidraulikát vezérlő lábpedállal lehet a kívánt helyzetbe állítani. A kerekek központi fékezésűek, a levehető ágyvégek betétei RESOPAL - MASSIV víztaszító műanyag lapok.

1996 nyarán az orvosi bútorgyártó egység Sanatmöbel Kft elnevezéssel önállósult. A "Gyógyító Bútor" jelentésû fantázianév kifejezi termékeinek egyediségét, a gyártási profil minden fõ vonását.


UNIVERZÁLIS HIDRAULIKUS SZÜLŐÁGY Az ágy fekvőfelülete osztott, ami a mindenkori optimális testhelyzet beállítását teszi lehetővé. A fekvőfelületek tisztítás céljából könnyen kipattinthatók.

A festõi szépségû észak-magyarországi kisváros, Eger tõszomszédságában, Kerecsenden lévõ üzem foglalkoztatottjainak száma 80 fõ. A 3 hektárnyi összterületen jelenleg 3500 m2-nyi ipari csarnokban folyik a termelés.

Gyártmányainak fõ piaca mintegy háromszáz magyarországi kórház és szocális otthon, önkormányzat és beruházó vállalat. A fegyelmezett, intenzív és precíz magyar munka fokmérõje, hogy a Sanatmöbel termelésének legnagyobb része ma már nyugat-európai piacokon, mindenekelõtt Németországban talál gazdára. A kórház világpiacához való szüntelen alkalmazkodást jól képzett, mérnökökbõl és orvosokból álló fejlesztõ csoport biztosítja.

Az átalakulás és a privatizáció mellett 1996 egy másik mérföldes változást hozott a vállalat életében: kiépítette a nemzetközi szabványoknak megfelelõ minõségbiztosítási rendszert. Az ISO 9001 megszerzését a TÜV Hannover tanúsította. A minõségnek ezt az egyezményes garanciáját e sorok nyomdába adásakor kell hogy kövesse a CE-jel megszerzése, az Europai Unió országaiban való jövõben megjelenés alapfeltétele.

A Sanatmöbel eredményeinek záloga a minõség és az alacsony, versenyképes ár kombinációja. Vállalatunk szeretne a jövõben is korrekt, megbízható, igényes beszállítója maradni valamennyi magyarországi és külföldi partnerének.


Copyright © 1996-2000 AgriaComputer Kft.
Partnereink